Woord op Zondag

Woord op Zondag - zondag 15 juli 2018, 09:15 uur.

Deze zomer zijn recente en minder recente afleveringen van Woord op Zondag nogmaals te beluisteren op Radio Bloemendaal. In juli zal een aantal sprekers uit de serie rondom Haarlem nogmaals de revue passeren: Joshua Baumgarten, Inger van Nes, Eline Wielinga, Mohamed en Lilian Mousali en Joop Bos delen nogmaals hun Woord op Zondag. In augustus zal de mooie en leerzame serie waarin dominee Ad van Nieuwpoort, in gesprek met Elianne Meijer, vier bijbelverhalen bespreekt worden herhaald.

Totdat Woord op Zondag, in welke gedaante en onder welke titel dan ook, weer terugkeert op Radio Bloemendaal, zijn in de tussentijd alle voorbije uitzendingen, en dat zijn er nogal wat, te beluisteren op de sites van Radio Bloemendaal en Kerk Zonder Grenzen, en die van de afgelopen twee jaar op Buzzsprout.

Woord op Zondag met Eline Wielinga: Zing dan (herhaling)

Algemene programma informatie:

De wekelijkse podcast Woord op Zondag is voor wie luisterend stil wil staan bij een levensthema. In 20 minuten onderzoekt de maandelijkse hoofdgast een thema dat hem of haar aan het hart gaat, omdat het even een ander licht schijnt op het leven of op wat de media te bieden hebben. Geinspireerd vanuit de traditie, of aangevuurd door de kunsten.

Hier een overzicht van de beschikbare podcast van deze serie.

Terug naar het overzicht…