Woord op Zondag

Woord op Zondag - zondag 24 juni 2018, 09:15 uur.

De zomer staat voor de deur en voor Woord op Zondag breekt er een nieuwe tijd aan. Na de zomer keren we niet in de huidige vorm van wekelijks programma terug op Radio Bloemendaal. We willen ons gaan richten op het ontwikkelen van een podcast, en moeten daarvoor wat betreft de radio-uitzendingen pas op de plaats maken. Ter gelegenheid van dit einde, dat toch ook een nieuw begin is, gaat Elianne Meijer, sinds een paar jaar de maker van Woord op Zondag, in gesprek met Aart Mak. Dat zijn woorden sinds jaar en dag op zondag te horen zijn, belet haar niet nu eens eindelijk te vragen naar Aarts 'Woord op Zondag' - en het zal de luisteraar niet verbazen dat daar een zeer aards (Aarts?) en wijs antwoord op volgt.

De komende maanden zal een aantal sprekers uit de afgelopen Woord op Zondag-serie rondom Haarlem nogmaals de revue passeren: Joshua Baumgarten, Inger van Nes, Eline Wielinga, Mohamed en Lilian Mousali en Joop Bos delen nogmaals hun Woord op Zondag. Ook de mooie en leerzame serie waarin dominee Ad van Nieuwpoort, in gesprek met Elianne Meijer, vier bijbelverhalen bespreekt zal worden herhaald.

Totdat Woord op Zondag, in welke gedaante en onder welke titel dan ook, weer terugkeert op Radio Bloemendaal, zijn in de tussentijd alle voorbije uitzendingen, en dat zijn er nogal wat, te beluisteren op de sites van Radio Bloemendaal en Kerk Zonder Grenzen, en die van de afgelopen twee jaar op Buzzsprout.

Woord op Zondag, de afsluiter: in gesprek met Aart Mak

Algemene programma informatie:

De wekelijkse podcast Woord op Zondag is voor wie luisterend stil wil staan bij een levensthema. In 20 minuten onderzoekt de maandelijkse hoofdgast een thema dat hem of haar aan het hart gaat, omdat het even een ander licht schijnt op het leven of op wat de media te bieden hebben. Geinspireerd vanuit de traditie, of aangevuurd door de kunsten.

Hier een overzicht van de beschikbare podcast van deze serie.

Terug naar het overzicht…