Surprise met Henk

Surprise met Henk - zondag 9 december 2018, 13:15 uur.

Natuurlijk is er komende zondag weer een kersverse Surprise op onze nieuwe website. Surprise is hét gospelpopprogramma van Radio Bloemendaal. De uitzending zal bijna geheel in het teken van komende Kerst staan. Zo beginnen we met een gloednieuw kerstnummer van Embassy en het nummer is getiteld Emmanuel.

De mooiste plaat van de uitzending horen we als derde nummer in het kader van de 'golden oldiesartiest' en deze is afkomstig van Lois Lane met het hele fraaie werkje This Christmas waarbij de kerstbellen niet ontbreken.
Uiteraard staat de cd van de maand in het teken van Kerst, we hebben gekozen voor Darlene Zschech (foto rechts) and Pati Telea met twee bekende kerstliederen te weten Angels We Have Heard On High Hark /The Herald Angels Sing en het lied Little Drummer Boy.

Rob de Nijs horen we ook met het nummer Natte Kerst, deze plaat hoor je zelden op de Nederlandse radio vandaar dat ik daar voor gekozen heb en aan het einde van dat nummer hoor je nog een verwijzing naar zijn allereerste hit Ritme Van De Regen, dat wordt niet gezongen maar een prachtig kerstklokje laat dat regeltje een aantal malen horen als een soort uittro.

Ook hebben we een Impuls deze keer gemaakt door Wietske Anne de Haan en zij heeft het over de film Never Let me Go. Laat je lekker verrassen door de komende Surprise en hopelijk kom je er mee in kerststemming.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal! Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag live te beluisteren vanaf circa kwart over een via de website van Radio Bloemendaal als live-stream. En natuurlijk op ieder moment terug te luisteren of te downloaden als podcast.

Voor meer informatie over Surprise, klik op het logo onder.

 

Terug naar het overzicht…