Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 18 februari 2018, 17:00 uur.

Surprise begint dit keer met een nieuwe plaat van de Nederlandse gospelrapgroep Damascus en de Nederlandse gospelzanger Reyer. Zij kwamen in januari met de plaat ‘Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen’. Binnenkort brengt Damascus ook een eigen plaat uit met nieuwe muziek.

Om ongeveer kwart over vijf hoor je de oldie-artiest van de week. Speciaal voor jou door presentator Henk uitgezocht.

Om half zes uiteraard weer tijd voor de cd van de maand. Dit keer Cameron Moore met het album Alpenglow. Zoals je van ons gewend bent, hoor je ook dit keer twee liederen: One-Nine en Alpenglow Part II.

Om ongeveer kwart voor zes hoor je de rubriek Impuls. Wekelijks keert deze rubriek terug. In deze rubriek hoor je altijd een column of overdenking. Dit keer is de spreker dominee Rob Visser. Hij heeft het over het spreekwoord "met je mond vol tanden staan".

De uitzending van Surprise wordt ook dit keer met prettige gospelmuziek afgesloten. Ook de overige muziek zal zeer variabel zijn, dus dat belooft weer zeer gezellig te worden. Luisteren dus !!!!

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…