Surprise met Sefanja

Surprise met Sefanja - zondag 2 december 2018, 13:15 uur.

Surprise gaat dit keer over bekende pophits. Gospelmuziek wordt in de uitzending afgewisseld met bekende hits. Alle muziek heeft één overeenkomst: het thema is hetzelfde.

Er is onder andere muziek te horen van Ariane Grande, The WeeKND en Pink. Maar er zijn ook gospelhits van TobyMac, Britt Nicole en Matthijn Buwalda (foto rechts onder).

TobyMac (foto midden) groeide op in Washington D.C. Tijdens zijn studie ontmoette hij Kevin Max en Michael Tait. Met deze twee richtte hij in 1987 de christelijke rapgroep dc Talk op. Zij hadden veel succes met hun mix van pop, rock en rap.

Als driejarig meisje begon Britt Nicole (foto rechts boven) met zingen in haar kerk, de Truth Temple of Kannapolis in North Carolina. Op school was ze lid van het schoolkoor, en ze kreeg de kans om met het schoolkoor een keer op te treden in de Carnegie Hall in New York. Vanaf haar zestiende schrijft ze zelf nummers. Sinds 2004 treedt ze op als solozangeres.

Pink is een opvallende popartiest. Ze maakt geen gospelmuziek, maar wel liederen over het leven. In deze liederen wordt de luisteraar overgehaald om na te denken over bepaalde gebeurtenissen. Pink is een Amerikaanse zangeres en actrice. Op haar eerste album liet zij vooral r&b en rap horen, terwijl ze op haar latere albums veel meer de rock opzoekt.

Halverwege de uitzending is de rubriek Cd van de Maand te horen. In december kun je luisteren naar Darlene Zschech met ‘The Table: A Christmas Worship Gathering’. Dit album kwam onlangs uit. Twee nummers hieruit worden gedraaid: ‘Angels We Have Heard On High/Gloria (Medley / Live' en 'Joy To The World (Live)'. Het is al duidelijk: dit album is een echt kerstalbum.

Tegen het eind van Surprise hoor je inspirerende woorden in de rubriek Impuls.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal! Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag live te beluisteren vanaf circa kwart over een via de website van Radio Bloemendaal als live-stream. En natuurlijk op ieder moment terug te luisteren of te downloaden als podcast.

Voor meer informatie over Surprise, klik op het logo onder.

 

Terug naar het overzicht…