Surprise met Sefanja

Surprise met Sefanja - zondag 27 mei 2018, 17:00 uur.

Deze aflevering van Surprise begint met nieuwe muziek van Jason Nelson. De muziek is afkomstig vanaf het album ‘The Answer’.

Om kwart over vijf hoor je de oldie-artiest van de week. Deze week hoor je een oude plaat van The Sweet Comfort Band met ‘God has a plan’.

Rond de klok van half zes is het tijd voor de wekelijkse rubriek ‘CD van de Maand’. Het is een nieuwe maand, dus tijd voor een nieuwe cd. Deze hele maand hoor je muziek vanaf het album ‘Unexpected‘ van Jason Crabb. Zondag hoor je twee nummers: ‘Love will have the Final word’ en ‘The Love in your heart knows the way’.

Om kwart voor zes hoor je de rubriek Impuls. Dit keer is de spreker Renske Kruizinga. De column in deze rubriek gaat over een thema dat iedereen bekend voor kan komen: soms hebben kleine beslissingen de grootste gevolgen. Het gaat onder andere over de Duitse film ‘Lola Rent’.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…