Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 6 mei 2018, 17:00 uur.

Deze aflevering van Surprise begint met muziek van Kerrie Roberts en het nummer ‘No Matter What’. De gehele uitzending door hoor je nog veel meer andere mooie gospelplaten waaronder die van Jason Crabb.

Om kwart over vijf is het tijd voor de rubriek ‘De Oldie-artiest van de week’. Deze keer aandacht voor Paul Field en het nummer ‘Make Of Me’.

Na de oldie hoor je Psalm 10 in een moderne uitvoering.

Rond de klok van half zes is het tijd voor de wekelijkse rubriek ‘CD van de Maand’. Het is een nieuwe maand, dus tijd voor een nieuwe cd. Deze hele maand hoor je muziek vanaf het album ‘Unexpected‘ van Jason Crabb. Vandaag hoor je twee nummers: ‘Day One’ en ‘Chose To Be My Friend’.

Om kwart voor zes hoor je de rubriek Impuls. In deze rubriek hoor je wekelijks een column of overdenking. Dit keer vertelt Jan Krans over het lied ‘Ken Je Mij’ gezongen door Trijntje Oosterhuis.

De uitzending wordt rustig afgesloten met muziek vanaf het album ‘A Time to Chill Out’ en muziek van Owl City.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…