Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 15 april 2018, 17:00 uur.

In deze uitzending van Surprise ‘jonge platen’, oude platen en verschillende genres van pop en rock tot praise & worship. De uitzending begint met de plaat ‘He Does’ van Greater Vision. Ook hoor je Nederlandstalige gospelmuziek van Schrijvers voor Gerechtigheid en muziek van Esther Tims.

Om kwart over vijf hoor je de oldie-artiest van de week. Dit keer een bekende artiest. Welke artiest het is? Beluister dan deze rubriek.

Om half zes vanzelfsprekend twee platen in de rubriek CD van de Maand. Deze maand een cd van het Psalmenproject en ‘Waarom Pasen 2018’.

Om kwart voor zes vertelt een nieuwe spreker over een interessant thema. Je hoort Rick Timmermans over ‘Geluk in het Leven’.

De uitzending wordt afgesloten met Praise & Worship van BeBe Winans.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…