Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 29 oktober 2017, 17:00 uur.

Inmiddels is het al wat kouder, maar toch gaan we zwemmen in Surprise. We zwemmen tussen de vele gospelplaten waaronder de winnaars van de Dove Awards 2017. Er wordt ook gezwommen in de column van Tom de Haan. Dit keer gaat het in de rubriek Impuls namelijk over verleiding. Wat zwemmen en verleiding met elkaar te maken hebben, hoor je aanstaande zondag om kwart voor zes in Surprise.

De uitzending begint met een nieuwe plaat van Ashes Remain. Je hoort de plaat ‘Greater Things’. Het album van Ashes Remain kwam afgelopen week uit en draagt de titel ‘Let The Light In’.

Om kwart over vijf hoor je de oldie-artiest met dit keer Adrian Snell en ‘Light on the Road’.

Om half zes is het tijd voor de rubriek CD van de Maand. Dit keer Jasmine Murray. Je hoort de tracks: ‘No Other Love’ en ‘Closer’.

Zoals gezegd wordt er ook aandacht besteed aan de Dove Awards 2017. De awards zijn uitgereikt op 17 oktober. Je hoort onder andere muziek van Casting Crowns, Gaither Vocal Band en CeCe Winans. Daarnaast draaien we het nummer ‘What A Beautiful Name‘. Dit nummer is verkozen tot gospellied van het jaar.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…