Surprise met Sefanja Jongkind

Surprise met Sefanja Jongkind - zondag 8 oktober 2017, 17:00 uur.

Eind september heeft Matt Redman het nieuwe album ‘Glory Song‘ uitgebracht. Op het album staan 13 nummers. Een van de liederen is in deze aflevering aan het begin van Surprise te horen. Het gaat om de song ‘It Is Finished’.

Om kwart over vijf hoor je in een nieuwe aflevering van Surprise een track van Russ Taff. De muziek komt vanaf het album Medals uit 1985. Je hoort het lied: ‘God Only Knows’.

Rond half zes is het tijd voor de vaste rubriek CD van de Maand. Deze zondag maken we voor het eerst kennis met het nieuwe album van Jasmine Murray. Het album is naar deze zangeres vernoemd. Vanaf het album hoor je twee nummers: ‘Closer’ en ‘Fearless’.

Tegen de klok van zes uur krijgt Robb Ludwick kort zendtijd. Hij leest een zelf geschreven column voor. Hij vertelt over ‘Lars and the real girl’, een Amerikaanse tragikomedie-film uit 2007.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…