Surprise met Rick

Surprise met Rick - zondag 25 februari 2018, 17:00 uur.

In Surprise hoor je nog één keer twee tracks vanaf het album Alpenglow van Cameron Moore. Het album is CD van de maand februari in Surprise. Ook hoor je het laatste deel van het 3-luik van Rob Visser. Rob vertelt dit keer over de hemel.

Voordat je om kwart voor zes kunt luisteren naar de rubriek Impuls met Rob Visser en om half zes de rubriek CD van de Maand, kun je om kwart over vijf luisteren naar een oldie-artiest. Deze artiest wordt door Rick uitgekozen. Ook dit keer blijft de naam van de artiest en de titel van de track nog een verrassing.

Om half zes kun je, zoals gezegd, luisteren naar Cameron Moore met Alpenglow. Je hoort dan de nummers: ’12, Rain’ en ‘Wayfare’.

Om kwart voor zes de rubriek Impuls. In deze rubriek hoor je altijd een column of overdenking. Dit keer vertelt dominee Rob Visser over ‘Daar boven in de Hemel’.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…