Surprise met Rick

Surprise met Rick - zondag 3 december 2017, 17:00 uur.

Vandaag een uitzending vol gospelrock en andere bijzondere muziek. De muziek is speciaal voor jou uitgezocht door Rick.

Dit keer hoor je in Surprise om kwart over vijf de oldie-artiest van de week. Welke artiest heeft Rick dit keer voor je uitgezocht? Kom het te weten in deze nieuwe aflevering!

Een kwartier later hoor je in de rubriek CD van de Maand het nieuwe album van For KING & COUNTRY. Het album heet ‘Christmas – LIVE from Phoenix’. Op dit album hoor je 10 kerstgospels. In december, de kerstmaand, proberen we het hele album te draaien. Aanstaande zondag hoor je de eerste twee kersttracks.

Om kwart voor zes is het tijd voor de wekelijkse rubriek Impuls. In deze rubriek hoor je een column of overdenking. Dit keer vertelt Guido Attema over de Amerikaanse dramafilm The Terminal. Ook achter dit verhaal zit een morele boodschap.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…