Surprise met Rick

Surprise met Rick - zondag 12 november 2017, 17:00 uur.

Vandaag een uitzending vol gospelrock en andere bijzondere muziek. De muziek is speciaal voor jou uitgezocht door Rick, benieuwd wie hij is? Sefanja, collega van Rick, heeft een vlog gemaakt. In het vlog vertelt Rick over hoe hij zijn uitzendingen maakt en hoe hij het vindt om Surprise te mogen presenteren. Het vlog vind je hier.

Dit keer hoor je in Surprise om kwart over vijf de oldie-artiest van de week. Welke artiest heeft Rick dit keer voor je uitgezocht? Kom het te weten in deze nieuwe aflevering!

Een kwartier later hoor je in de rubriek CD van de Maand het nieuwe album van de Nederlandse gospelartiest Matthijn Buwalda. Matthijn bracht onlangs het album ‘Hotel De Hoop’ uit. Op het album staan acht nummers. Rick laat je in de uitzending twee tracks horen.

Om kwart voor zes is het tijd voor de wekelijkse rubriek Impuls. In deze rubriek hoor je een column of overdenking. Dit keer vertelt Rick Timmermans over ‘The last station’.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…