Surprise met Rick

Surprise met Rick - zondag 1 oktober 2017, 17:00 uur.

Dit keer in gospelprogramma Surprise veel muziek! Je hoort bijvoorbeeld nieuwe muziek van Matthew West. Hij zingt het lied ‘All In’.
Ook deze keer heeft Rick weer een verrassende oldie-artiest uitgezocht. We horen muziek van Smokie Norful. Je hoort het lied ‘I need You now’. Deze rubriek hoor je om ongeveer kwart over vijf.

In de rubriek ‘CD van de Maand’ blikken we om half zes terug op een oude cd van de maand. We horen muziek vanaf het album ‘U alleen, deel 3’ van de Nederlandse gospelartiest Remco Hakkert. Presentator Sefanja sprak eerder met Remco over zijn muziek en het album. Het interview is ook te horen in deze aflevering.

In Impuls vertelt Tom Kromsloot over “The Tudors“. Deze column brengt het verleden even naar het heden. Dit om ongeveer kwart voor zes.

Vraag ook eens een plaat aan! Het e-mailadres vind je hier onder.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…