Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 1 april 2018, 17:00 uur.

Uiteraard staat deze aflevering van Surprise in het teken van Pasen. Henk zoekt voor jou de beste pop- en rockplaten uit. Niet alleen de hedendaagse muziek is te horen, ook draait Henk een oldie.

Om half zes hoor je de rubriek CD van de Maand. Het is een nieuwe maand, dus tijd voor een nieuwe cd. Dit keer is het album ‘The Psalm Project Live’ aan de beurt. Het album kwam dit jaar uit en behoort tot de serie ‘Daarom Pasen’. Op het album staan acht Nederlandstalige nummers. Je hoort diverse gospelartiesten. Henk zal je meer vertellen over het album. Uiteraard laat Henk ook twee nummers horen. Op de overige zondagen hoor je de andere zes tracks vanaf het album.

In de rubriek Impuls vertellen Annemiek Schrijver en Henk Berflo over de lente. Je hoort een lente parabel. De rubriek Impuls is om kwart voor zes te horen.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…