Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 11 maart 2018, 17:00 uur.

In deze aflevering van Surprise hoor je nieuwe muziek van Brian Doerksen. De muziek komt vanaf het nieuwe album ‘Holy God’. Je hoort het nummer ‘Light the Fire Again’.

Om kwart over vijf is het tijd voor de rubriek ‘oldie-artiest van de week’. Zoals altijd houden we tot aan zondag nog even geheim welke artiest er dit keer uit jouw speakers komt.

Om half zes kun je in Surprise luisteren naar de rubriek CD van de Maand. Je hoort twee liederen vanaf het album ‘God van Leven’. Dit album werd onlangs uitgebracht door de Nederlandse gospelgroep Sela. Deze zondag de liederen: ‘Met één hart en stem’ en ‘Verlangen’. Het album werd door Henk geselecteerd. Hij vertelt wat over het album.

Om kwart voor zes hoor je de rubriek Impuls. In deze rubriek hoor je wekelijks een nieuwe column of overdenking van een gastspreker. Dit keer is Marije Vermaas aan de beurt. Zij vertelt over ‘About Schmidt’, een Amerikaanse tragikomedie uit 2002.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…