Surprise met Henk Kortschot

Surprise met Henk Kortschot - zondag 28 januari 2018, 17:00 uur.

Dit keer is Henk aan de beurt. Hij laat jou de mooiste gospelplaten horen in Surprise. We beginnen met twee nummers met dezelfde titel maar met een heel verschillende strekking. Wie dat zijn en hoe het klinkt luister vooral naar deze aflevering!

Om kwart over vijf hoor je vanzelfsprekend de oldie-artiest van de week, deze keer uit maart 1966 dus we gaan weer lekker ver terug in de tijd.

Om half zes is het tijd voor de rubriek CD van de Maand met Mark Schultz en het album ‘The Best Of Mark Schultz’. Je hoort dit keer de platen Back in His Arms Again en When You Come Home.

Om kwart voor zes hoor je de rubriek Impuls. Dit keer is de spreker Rob Visser (predikant). Hij vertelt over het Bijbelboek Openbaringen. Waarom wordt er over dit boek zo weinig verteld in de kerk? Daarin ook een stukje muziek van Johny Cash.

Uiteraard hoor je ook in deze aflevering van Surprise een muziekmix van de beste en mooiste gospelplaten.

En heb je ooit gehoord van de band Kboemx? Nou, luister dan naar een lekker ruig nummer dat is getiteld:
"God is licht", dus nog Nederlandstalig ook.

Kortom komende zondag beleven we een zeer variabele surprise met Henk Kortschot.

Algemene programma informatie:

Wilt u reageren op dit programma? Stuur een e-mail naar: surprise@radiobloemendaal.nl.

Surprise is hét gospelprogramma van Radio Bloemendaal!

Het programma houdt je op de hoogte van het laatste gospelnieuws, weetjes over gospelartiesten en hun muziek en inspireert jou iedere week met een nieuwe Impuls. Naast inhoud is er ook gezellige muziek: van oldies tot hits!

Surprise is iedere zondag tussen 17 en 18 uur te horen op Radio Bloemendaal op de middengolf, 1116 kHz en via deze website.

Voor meer informatie klik op het logo rechts onder.

 

 

Terug naar het overzicht…