Welkom

Welkom op de website van stichting Kerk Zonder Grenzen in Bloemendaal.  U kunt hier meer informatie vinden over de stichting, programma's terugluisteren en inspiratie opdoen.

Kerk Zonder Grenzen (KZG) maakt radiokerkdiensten en andere programma's die worden uitgezonden via Radio Bloemendaal 1116AM. Aart Mak, de predikant, is er voor opvang en begeleiding van luisteraars, ongeacht wie ze zijn en wat ze geloven. U kunt hem bellen, bij geboorte (dopen), huwelijk (inzegening), begeleiding bij ziekte en bij een uitvaart. Dat gaat dan op een manier die bij u past en tegelijk de diepgang en de wijsheid heeft die mensen verdienen. Het telefoonnummer van Aart Mak is 06- 477 610 30.
 

Privacywetgeving

Kerk Zonder Grenzen verwerkt gegevens van donateurs, symphatisanten en betrokkenen die onder de nieuwe privacywetgeving (AVG) vallen. We versturen daarnaast brieven om donateurs en betrokkenen op de hoogte te houden van wat we doen. Tevens plaatsen we berichten op www.kerkzondergrenzen.nl  waarin wij (foto) materiaal gebruiken van activiteiten waarop ook personen die deelnemen aan deze activiteiten staan.

De Stichting Kerk Zonder Grenzen voldoet volledig aan de privacywetgeving. Vanuit de landelijke kerkelijke organisatie PKN zijn hiervoor richtlijnen opgesteld die wij overnemen. Dit doen wij uiteraard om de gegevens van u, als betrokkene van onze stichting te beschermen.

Heeft u vragen? Neem contact op met het kerkelijk bureau: info@kerkzondergrenzen.nl