Bob Dylan 75 jaar!

Bob Dylan 75 jaar!

Door Kerk Zonder Grenzen

Bob Dylan bereikt op 24 mei 2016 de respectabele leeftijd van 75 jaar. Dat is reden voor Woord op Zondag om met Dylan-kenner Kick Bras  (www.kickbras.nl)  de spirituele zoektocht van dit icoon onder de troubadours te onderzoeken. In vijf wekelijkse afleveringen neemt Kick Bras je mee langs de vele songs van Bob Dylan: van de klacht over werelds onrecht in Masters of War tot het melancholieke Knockin' on Heaven's Door, en van Gotta Serve Somebody uit Dylan's 'messiasperiode' tot de haast mystieke verering van de vrouw in Sad Eyed Lady of the Lowlands.
Woord op Zondag, elke zondagochtend in mei, om 9:15 uur. Klik  hier  voor meer informatie en terugluisteren.

Ook verzorgt Kick Bras in mei, op Haarlem 105, diverse radio uitzendingen over Bob Dylan. De eerste op 15 mei van 17-19 uur en de tweede op 24 mei van 21-23 uur. Hier wordt ingegaan op de betekenis van zijn teksten. Via  haarlem105.nl  zijn deze uitzendingen live of achteraf te beluisteren.

Verder geeft Kick Bras op zondagmiddag 22 mei een uitgebreide toelichting in de Immanuelkerk, waarbij de band Slow Train zijn songs zal uitvoeren tijdens een eenmalig tribute concert.
Het tribute concert over de betekenis van de songs van Bob Dylan zal plaatsvinden in de grote zaal van de Immanuelkerk, Van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord, op zondag 22 mei van 15.30- 17.00 uur. Meer informatie vindt u op  www.pknhaarlemnoord.nl
De entree, inclusief een consumptie, is € 7,50. Reserveren is noodzakelijk via  immanuelkerk@telfort.nl.

Luister  hier  voor een promo spotje!

Terug naar overzicht…