Radio Magazine maart - april

Radio Magazine maart - april

Door Kerk Zonder Grenzen

De maart - april uitgave van het Radio Magazine is uitgekomen. Met onder andere een bijdrage van Aart Mak en weer een verhaal van Wieke Biesheuvel onze reporter in Afrika.

Verder een uitgebreid verhaal over de stromschade, de gevolgen daarvan en uiteindelijke opbouw van het geheel zodat we nu weer in de lucht zijn.

Ook een oproep aan alle radioluisteraars om zich te melden bij het kerkelijk bureau, zodat wij met hen in contact kunnen komen om samen tot een oplossing te komen als na de zomer van dit jaar de radio definitief de lucht uitgaat.

Daarnaast informatie over de bestaande programma's wat u kunt verwachten in b.v. Verhaal en Co, Orgelpunt en Hemelse Modder de komende maanden.

Vanaf 11 maart gaat ds. Ineke Clement voor ons een maandelijks programma maken met de titel "Aangeraakt". Zij gaat daarin een muziekstuk koppelen aan pastorale en Bijbelse verhalen, soms aan literatuur. In deze uitgave een interview met haar.

Maar er is natuurlijk zoals iedere uitgave meer! Zin om het te lezen, klik  hier  om het Radio Magazine te downloaden in PDF. Wilt u een abonnenment, neem dan  contact  op met ons bureau.

Terug naar overzicht…