Het blad van Kerk Zonder Grenzen is vernieuwd!

De afgelopen veertig jaar verschenen er twee afzonderlijke bladen rond de uitzendingen van Radio Bloemendaal: het blad van Kerk Zonder Grenzen en het blad van de Radiokerk Bloemendaal (Protestantse Gemeente).

In de loop der jaren kwam steeds vaker de vraag op waarom er twee bladen waren rond één en dezelfde radiozender. Al eerder was er het voornemen om de bladen samen te voegen. Maar hoewel er op het gebied van de programmering een goed overleg ontstond, bleef het wat betreft de bladen bij een voornemen.

Maar nu is het toch zover: één blad voor alle luisteraars, getiteld Radio Bloemendaal Kerk Zonder Grenzen Magazine. Met een mooie kleurige voorkant en een nieuwe lay-out. Ook de inhoud is deels herzien, maar natuurlijk hebben we geprobeerd de goede dingen te behouden. U vindt in het blad onder andere een overzicht van de programmering, en achtergrondinformatie bij komende programma's en kerkdiensten. Het blad zal tweemaandelijks verschijnen.

Wilt u een gratis proefexemplaar ontvangen, voor uzelf of om door te geven? Of wilt u zich aanmelden als abonnee, voor slechts €12,50 per jaar? Stuur dan even een e-mail aan info@kerkzondergrenzen.nl.

Rest mij slechts om u namens alle medewerkers van Kerk Zonder Grenzen gezegende Paasdagen te wensen!

Met vriendelijke groet,

Rinske Scholten
projectenmedewerker Kerk Zonder Grenzen

 

Ik wil mij uitschrijven van deze nieuwsbrief