De Kluizenaar

02 augustus 2019 /
Aart Mak

Toch maar even melden dat ik sinds zondag 28 juli met pensioen ben. Emeritaat heet dat in mijn branche.

Een maand of twee geleden vroeg Cees Veltman van de website 'De Bezieling' mij naar mijn favoriete boek. Het antwoord zit in de titel en waarover dat gaat vindt u hier.

En verder zult u merken dat ik tot en met eind augustus een beetje in het voren heb gewerkt. Of eigenlijk moet ik zeggen, van u uit gezien: nog wat lees- en luisterwerk heb achtergelaten. Het ga u goed!

(de foto is van Moppet, ons Griekse hondje. op één van de warme dagen van juli)

Tags - de kluizenaar - ebba pauli - pensioen

Deel deze column:

Reactie (3)

  • Wil Andrea - 02-08-2019 om 11.20 uur

    Wow Aart, met Emiraat! Ik ga je columns zeker missen maar het lijkt me fantastisch voor je om nog meer te gaan genieten van je gezin en van "tijd voor jezelf". Ik hoop dat we wel af en toe contact hebben, en mocht je de reis-schoenen aantrekken : van harte welkom om het mooie, stille en rustige Canada te bezoeken! Het gaat ook jou goed!!
  • Lida - 02-08-2019 om 14.32 uur

    Beste Aart, Fijn voor je ,dat je nu met pensioen bent,heel veel dank voor al je indrukwekkende columns En al de preken die ik via mijn tablet beluisterden.. ook mocht ik ooit je favorite boek lenen. Ik (wij) hebben je in 2016 voor het eerst ontmoet, het voelde en het was goed in die donkerste dagen van mijn leven ook nu nog, ik wens je alle goeds in goede gezondheid met een ieder die je lief is. Maar hoop van ganse harte ,dat we elkaar toch nog eens spreken of ontmoeten, altijd welkom als je in buurt bent. AART Nogmaals heel veel dank.
  • Johan Slik - 03-08-2019 om 11.19 uur

    Beste Aart, Gefeliciteerd met je emeritaat. Rust op je lauweren en geniet ervan.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Andere gerelateerde columns: